OM OSS

Det svåra med en bordsplacering är att börja från ingenting. GetZeated ger dig ett förslag utifrån era gäster och några enkla regler som ni väljer, sedan krävs bara lite finjustering så kan ni istället ägna er åt att pyssla ihop en snygg bordsplaceringskarta. Vi tror det fortfarande går att skapa smarta tjänster som löser ett problem utan att vara backad av en massa kapital och en vision om att förändra världen. Vi är mer som hjortronsylten som säljs utanför din ICA-butik. Småskaligt men gott! Vi hoppas kunna skapa en tjänst som är så enkel att man under en tillställning, stor som liten, kan byta bordsplacering
flera gånger under kvällen.
2012
Calle gifter sig

Sommaren 2012 ska Calle gifta sig och stånkar över bordsplaceringen. "Som att bygga ett 1000-bitars pussel utan lådan att titta på."
Calle
Max
2016
Max gifter sig

Sommaren 2016 ska Max gifta sig och stånkar över bordsplaceringen. "Värre än att sätta ihop en IKEA-möbel utan manual"
2016
GetZeated föds

Under början av 2016 deltar Calle också på Java-konferensen Jfokus och kände sig inspirerad att experimentera med lite nya ramverk och tekniker (det var som vanligt med andra ord). Calle tycker dock att det är lite tråkigt att följa tutorials och skapa rader av meningslösa Hello World-applikationer, därför föddes idén kring en applikation som hjälper till med bordsplaceringen på bröllop.
Max